Fuzzy fuzzy cute cute simfile

16. 9. 2009 by Lusi - ,

fuzzy

A je to (znovu) tady! Jedinečná možnost stáhnout (a zahrát) si můj první (a poslední) vlastnoruční simfile pro ITG/Stepmanii ^__^

Obsahuje tři stepcharty k extrémně šílenému songu jménem Fuzzy Fuzzy Cute Cute. Pokud vás neodradil název, podívejte se pro jistotu ještě na tohle video, abyste věděli, co vás čeká ;o). Tvořila jsem ho jednak jako poctu Parrymu Grippovi (o kterém mám v plánu v budoucnu taky napsat aspoň malý článek), ale hlavně, abych si dokázala, že to jde. Výrobní proces probíhal většinu času metodou pokus-omyl v editoru Stepmanie, ale mě to prostě bavilo a něco z toho nakonec i vylezlo. A na ten výsledek jsem docela hrdá.

Ke stažení vám předkládám zbrusu novou verzi. Rozdíl oproti té původní je hlavně v tom, že jsem hudbu překonvertovala do .ogg, takže by to mělo jít bez problému spustit i v ITG. Pak jsem ještě o malinko posunula offset, ale pořád si nejsem jistá, jestli už to sedí úplně přesně. Potřebuji i vaše názory! Jako vždy všechny nápady a připomínky uvítám.

Fuzzy_download

Ještě pár slov k jednotlivým obtížnostem, než se pustíte do hraní:

EASY: 3 – Určené pro začátečníky. Snažila jsem se ho udělat tak, aby to neměl problém zaskákat nikdo, kdo už na ddr někdy stál. Vycházela jsem z toho, že mě jako začátečníka dost bavily skoky, takže jich tam najdete přiměřené množství.

MEDIUM: 5 – Tenhle stepchart jsem dělala jako první a od začátku jsem měla v hlavě, jak přesně by měl vypadat. Žádné zákeřnosti a záludnosti, prostě příjemný na zaskákání. Na konci na vás čeká jedna dobrovolná skákací otočka.

HARD: 8 – Na tomhle jsem se nejvíc vyblbla. Jak mě nakopnul jeden kamarád: „Když už dělám vlastní simfile, tak ať to stojí za to, ne?“ ;o) Dočkáte se tedy tlapkání rukama, potkáte několik čtvrtek a číhají na vás i dvě pořádné otočky (+ jednu bonusová skákací). Všechno ale v tempu a souslednosti, která by měla jít v pohodě stíhat. Tedy aspoň mně to jde, ale sama to posoudit nemůžu. Uvidím, jak to půjde vám…

ENJOY!


Napsat komentář