Advík 2008

7. 8. 2009 by Lusi -

advik08

Kratičké poadvíkovské shrnutí pozitivních zážitků a osobních úspěchů.

Tak Advík máme za sebou. Úspěšně (= všichni přežili – hurá!) Report psát nehodlám, to mají tentokrát na starosti jiní (ufff), poděkování letos asi taky ne – komu jsem poděkovat chtěla, už to ode mě slyšel, a moje názory na organizační záležitosti… mno.. zaprvé do toho nevidím natolik, abych se k tomu mohla fundovaně vyjadřovat a zadruhé to rozhodně nebudu ventilovat tady a spíš si to proberu s orgy někde osobně. Každopádně pozitivní věci rozhodně převážily ty negativní a Advík byla zase jedna z parádních akcí, kterou jsme si fantasticky užili. Taky mi to prostě nedá se tu o ní nezmínit. A o čem že tedy hodlám psát? Chtěla bych udělat stručný soupis mých osobních kladných zážitků. Tady jsou:

  • vlastní třída – Advík 08 byl první akcí, kde se nám podařilo získat vlastní třídu jakožto M-F a bylo to tedy něco naprosto nevídaně komfortního. Klid, ticho, bezpečí (relativní ~_^), spousta místa a všude jen samí známí, prostě absolutní pohoda. Takže ještě jednou díky Trile! (stejnak se těm poděkováním asi nevyhnu ^^‘)
  • advik_girl2vlastní přednáška – pro mě úplně první. Rozhodně stálo za to to zkusit a snad stál za to i výsledek – byla jsem pekelně nervózní, ale lidi se smáli, tam kde se měli smát, a na konci tleskali, tudíž to považuji za úspěch :3 A za jakýkoliv další feedback budu vděčná, sem s ním.
  • hudební hry – jako vždy bezkonkurenční. Jediné, co bych vytkla, je, že většinu času nebylo zapnuté ITG, ale DDR, kde se nedají nastavit barevné noteskiny a tudíž se člověk ztrácí v šipkách, ovšem alespoň jsme tam nezkysli na celý Advík (a zbyl čas i na ostatní hry, muhehehe) Beatmania mi pořád nejde, Para taky ne, ale o to víc mě baví ^^‘, u PIU se vyplatil trénink doma na AutoPlay XD a Guitar Hero jsem držela v ruce poprvé v životě, což byl taky zážitek ^___^ A ve všech těchhle pěti hrách se soutěžilo v Music Games Marathonu, což je vlastně důvod, proč jsem začala psát tenhle bod – získala jsem v něm druhé místo – Yay! A to že jsem se v neděli účastnila itg turnaje po boku „profíků“, byl taky super zážitek (přestože mě poměrně rychle a jednoduše vypleskli XD)
  • hlášky – tahle akce byla nějaká extrémně bohatá na hlášky, což hodnotím jako megapozitivní, ovšem je to jaksi nezasvěceným nepředatelné. Ono i lidi, co u toho byli, občas nechápali XD Pro zasvěcené a jejich velký zájem je pár nejlepších k nalezení na foru.

srpen 2008

Napsat komentář